Wij willen graag dat u goed gevonden wordt

online bureau seeyo

Doe de seeyo quickscan

Over ons: goed gevonden worden is ons doel

Seeyo heeft zich gespecialiseerd in het goed vindbaar maken van websites door middel van het toepassen van zoekmachine optimalisatie technieken met als belangrijkste doel: het genereren van meer aanvragen en het werven van meer klanten, primair voor het Midden- en Kleinbedrijf. Daarnaast helpen we uiteraard ook graag niet-commerciële organisaties om goed gevonden te worden op een specifiek onderwerp.

Op basis van jarenlang opgebouwde kennis van zoekmachine optimalisatie, heeft seeyo onder andere een scan ontwikkeld die uw website kan testen op vindbaarheid. De scan geeft verbeterpunten aan om beter gevonden te worden. Test nu uw eigen website op vindbaarheid met onze seeyo quickscan.

Goed gevonden worden met zoekmachine optimalisatie technieken in het organische gedeelte van de zoekresultaten (het niet-commerciële gedeelte), klinkt misschien ingewikkeld maar dat is het op zich niet. Om uw website beter vindbaar te maken, zijn diverse richtlijnen door zoekmachines als Google opgesteld: richtlijnen voor ontwerp en inhoud, technische richtlijnen en kwaliteitsrichtlijnen. Seeyo kent en hanteert deze richtlijnen.

Na het goed vindbaar maken van uw website, houden we de vinger aan de pols: om goed vindbaar te blijven moet de geoptimaliseerde website tijdig weer worden geupdated. Actieve concurrenten zitten niet stil, ook zij zullen de vindbaarheid van hun website verbeteren. Want goed gevonden worden betekent meer aanvragen en klanten. Seeyo gaat voor de samenwerking voor de lange termijn: we werken niet voor u, maar samen met u.

Quote opdrachtgever seeyo
"Ik dacht altijd dat het landelijk gevonden worden op onze producten niet meer mogelijk was zonder aanzienlijke investeringen. Er zijn namelijk al zo veel aanbieders die onze producten onder de aandacht brengen. Seeyo adviseerde ons een zogenoemde landelijke microwebsite. Voor een klein vast bedrag per maand en een vergoeding voor alleen de aanvragen die leiden tot een daadwerkelijke opdracht, ben ik landelijk nu toch goed vindbaar.
En dus toch zonder aanzienlijke investeringen”