met online bureau seeyo

Doe de seeyo quickscan

Case Leverancier Zonnepanelen

Heel Nederland duurzamer en milieubewuster met onze landelijke microwebsite Leverancier Zonnepanelen. Wanneer met Google wordt gezocht naar een leverancier van zonnepanelen met de zoekwoorden: "leverancier" en "zonnepanelen" verschijnt van de ongeveer 168.000 resultaten op de eerste pagina ons project: www.leverancierzonnepanelen.com
Naast onze plaatsnaam-microsites, waar er een combinatie van een plaatsnaam en een specifiek product wordt gemaakt, is het ook mogelijk om aanvragen te generen met een combinatie van andere woorden. Met een combinatie van een andere zoekwoorden is het met de zoekmachine optimalisatie kennis van seeyo mogelijk om een landelijke dekking te bewerkstelligen (zonder plaatsnamen).

Microsites met één of twee willekeurige zoekwoorden

Soms zijn er onderwerpen die minder vaak gezocht worden, deze kunnen we zelfs met één zoekwoord op de eerste resultatenpagina te voorschijn laten komen, zoals het onderwerp straatzand (29.500 zoekresultaten). Een onderwerp waar erg veel naar gezocht gezocht wordt, vraagt logischerwijze een grotere inspanning qua zoekmachine optimalisatie. Een voorbeeld hiervan is het onderwerp "lenen". Zoeken met dit zoekwoord levert maar liefst 6.530.000 resultaten op. Maar met een combinatie van zoekwoorden, bijvoorbeeld: "goedkoop", "lenen" en "Groningen", is het aantal zoekmachine resultaten `al` gedaald tot 213.000.

Zoekwoorden analyse voor een realistische inschatting

Voor een goede indicatie adviseren wij vooraf een zoekwoorden analyse door seeyo te laten verrichten. Dan kunnen we u adviseren wat in uw geval de beste keuze is. Wij nemen graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.