met online bureau seeyo

Doe de seeyo quickscan

Landingspagina: goed gevonden worden op specifieke zoekwoorden in combinatie met uw product of dienst

Heeft u specifieke producten of diensten waar u met uw eigen website beter op gevonden wilt worden? Wilt u meer aanvragen genereren voor deze producten of diensten?
Wij nemen graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.
Wij kunnen u op basis van onze zoekwoordenanalyse vrij nauwkeurig aangeven of we u met deze producten en diensten op uw eigen website hoog in de zoekmachines, zoals Google, met een landingspagina naar voren kunnen laten komen. Wij zien in producten en diensten waar veel naar wordt gezocht een uitdaging, dus mail of bel ons gerust voor een oriënterend gesprek.

Wat is een landingpagina?

Een landingpagina, dat klinkt mogelijk ingewikkeld maar dat is het niet. Feitelijk is een landingspagina een extra webpagina die wordt toegevoegd aan uw eigen website waarop een specifiek onderwerp uitvoerig omschreven staat waar u graag op gevonden wilt worden. De mate waarin naar de door u opgegeven producten of diensten wordt gezocht, bepaalt mede de inspanningen die we moeten verrichten om uw bedrijf met de gewenste zoekterm(en) hoog in de zoekmachineresultaten te voorschijn te laten komen.

Soms kan het beter zijn om een landinglandingspagina in de vorm van een microwebsite te lanceren, bijvoorbeeld in de vorm van een landelijke microwebsite. Uiteraard geven we hier vooraf advies over.

Hoe ziet een landingpagina er uit?

Voorbeeld 1)
Een hoveniersbedrijf in Amsterdam wil graag met de zoekmachine Google goed gevonden worden op de zoekwoorden:  "bomen" en "snoeien" en "Amsterdam"
Voer de zoekwoorden in Google in of klik op de zoekwoorden. U ziet op pagina 1 in de zoekresultaten de volgende landingspagina te voorschijn komen:

Bomen snoeien, een specialiteit van hovenier Muller in Amsterdam ...
www.hovenieramsterdam.com_ons-advies_diensten_bomen-snoeien
Muller Gardenlife uw specialist voor het snoeien van bomen in Amsterdam. Lees alles over bomen snoeien in Amsterdam op deze pagina over bomen snoeien.

Voorbeeld 2)
Een bouwbedrijf in Ten Post wil graag met de zoekmachine Google goed gevonden worden op de zoekwoorden: "gevelrestauratie" en "Groningen"
Voer de zoekwoorden in Google in of klik op de zoekwoorden. U ziet op pagina 1 in de zoekresultaten de volgende landingspagina te voorschijn komen.

Gevelrestauratie, Kies voor ons bouwbedrijf in Groningen!
www.bouwbedrijf-in-groningen.nl_particulieren_restauratie_gevelrestauratie
Op deze website vindt u alles over gevelrestauratie in Groningen. Voor meer informatie over gevelrestauratie, bel Roorda en Veldman in Groningen.

Wat zijn de kosten van een landingpagina?

Om een landingspagina te realiseren, heeft u o.a. een webtekst nodig die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Seeyo levert deze webtekst, inclusief bijbehorende zogenoemde META-tags aan, die uw eigen webbouwer vervolgens kan implementeren op een extra aan te maken webpagina.

De kosten voor het opstellen van een SEO-tekst voor webpagina, inclusief het opleveren van de META-tags, zijn afhankelijk van de mate waarin over het onderwerp moet worden geschreven om goed vindbaar te worden. Maar gemiddeld genomen kost het opstellen en aanleveren van een SEO-tekst, inclusief bijbehorende META-tags
door seeyo: € 150,00

Quote opdrachtgever seeyo
”Onze website is op voor ons belangrijke zoekwoorden nu eindelijk wel goed vindbaar. We zijn zelf een lange tijd bezig geweest om de vindbaarheid te verbeteren maar zonder resultaat. Seeyo stelde voor om een zogenoemde landingspagina in te zetten: een extra webpagina die wordt toegevoegd aan onze eigen website met een zoekmachine geoptimaliseerde tekst. De tekst die voor deze landingspagina is geschreven, is naast goed vindbaar ook prettig leesbaar gebleven.”